Forside Have & udendørs Kærlighed Ved Første Blik - led lamper

Kærlighed Ved Første Blik – led lamper

Nu har jeg groet i et stykke tid, sådan ca. et år nu, og jeg har bare altid haft brugt HPS pære fordi jeg synes virkelig at LED lamper er totalt dyrt. Eller det er hverfald hvad jeg troede om LED lamper indtil jeg fandt denne her superfede grow shop i Århus. Jeg så på google de at påstod at de var Danmarks billigste, så var jeg næsten nødt til at tage ned og tage et kig på hvad de så havde af vare. 

Kærlighed Ved Første Blik – led lamper

Lige når man går ind i butikken så hænger der sjovt nok to LED lamper i to forskellige telte, som udstilling. Jeg fik øje på en af deres LED lamper som de havde hængt op. Jeg blev bare fanget af den med det samme. Havde ikke engang kigget på nogle af de andre. Men jeg vidste bare at den skulle jeg have med hjem med det samme, og det var lige nu. 

Så var det faktisk også bare heldigt at jeg forelskede mig i den billigste. Jeg faldt også i snak med ejeren af butikken og han sagde nogle af de der LED lamper. Kan godt blive rigtig dyre, han havde selv nogle op og hænge som koste over 10.000 kr. Det var virkelig godt jeg ikke blev forelskede i den. Da jeg ikke lige har 10.000 kr til at smide på en lampe til min lille hobby. 

Det bedste jeg kender til

Da jeg så fik denne her LED lampe med hjem kunne jeg virkelig ikke vente med at sætte den op og bruge den i mit grow. Alt det praktiske med at sætte den op osv. var faktisk supernemt, man skulle bare lige sætte den op med en s krog. Og helt ærligt det var bare noget af det nemmeste. Noget af det jeg bedst kunne lide ved denne her LED lampe var at lyset var lilla. Og det fangede mig virkelig bare ved første blik, man skulle nærmest tro det var kærlighed ved første blik. 

Nu der gået 3 år hvor jeg har haft brugt LED lamper, og jeg kan virkelig ikke klage over dem jeg synes de er fucking nice, og er du gal man de fungerer godt. Forstår ikke hvorfor folk siger LED er virkelig dårligt osv. de jo herre gode! føler næsten de bedre end en normal standard HPS-lampe. 

Så hvis jeg skulle anbefale en god start up lampe til nogle af jer der lige er startet så synes jeg i skal vælge en LED lampe, i skal ikke tænke på prisen hvis i tager hen til den rigtige forhandler så kan man få den til en overkommelig pris.

Seneste artikler

Bordpynt til Bryllup med det samme

Der er helt sikkert mange gode muligheder for dig der har brug for Bordpynt til Bryllup i dag, og det kan du bestille her....

En lækker pullover dame trøje

Der er helt sikkert mange i dag der har brug for sådan en god pullover dame trøje fra den her forhandler og det er...

Det her med et godt gåbånd, det er godt

Jeg kan med det samme fortælle dig, at jeg er glad for at have fået fat i sådan et godt gåbånd i dag fordi...

Kærlighed Ved Første Blik – led lamper

Nu har jeg groet i et stykke tid, sådan ca. et år nu, og jeg har bare altid haft brugt HPS pære fordi jeg...